REKO Twente Dakbedekkingen overgenomen

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

 

29 juni 2021

Vanaf 23 juni jl. vallen REKO Twente Dakbedekkingen B.V. in Almelo onder dezelfde beheermaatschappij als BOLL Dakmanagement B.V. uit Enschede. De heer A. Kok, voormalig eigenaar van REKO Twente Dakbedekkingen B.V., heeft in de afgelopen 50 jaar met veel liefde voor het vak en op het hoogste niveau, een zeer mooi bedrijf samen met zijn medewerkers opgebouwd in Almelo. In zijn zoektocht naar een goede overnamepartner stond voor hem centraal dat de kwaliteit en de service gecontinueerd zouden worden. De overnamepartner moest een soortgelijk DNA bezitten als dat van REKO Twente Dakbedekkingen B.V. en met deze gedachte heeft hij Marc Loke benaderd voor een eventuele overname.


Marc Loke, de nieuwe eigenaar, neemt alle activiteiten over van de heer A. Kok. Door deze overname wil Marc Loke een nog sterkere organisatie neerzetten, waarin passie, innovatie, kwaliteit en service de
hoofdmoot moeten zijn op het hoogste niveau. REKO Twente Dakbedekkingen B.V. blijft onder de huidige naam haar activiteiten vanuit Almelo voortzetten. De heer A. Kok zal nog tot 2023 zijn werkzaamheden voort blijven zetten.

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam