Over Roofs

Het enige objectieve vakblad voor de dakensector in Nederland

In Roofs vindt u elke maand een breed scala aan onderwerpen over de ontwikkelingen en technieken op het vakgebied daken. Roofs is daarmee toonaangevend voor de dakenbranche. De redactie heeft zich tot taak gesteld vakgerichte informatie ter kennis te brengen bij een brede lezerskring die beroepshalve is betrokken bij besluitvorming, ontwerp of andere werkzaamheden met betrekking tot het dak. Roofs weet zich omgeven door een keur van specialisten die binnen gezaghebbende organisaties en toonaangevende bedrijven de ontwikkeling van de dakenbranche nauwgezet volgen en mede richting geven.

Roofs wordt maandelijks verspreid in een oplage van ± 7.500 exemplaren onder een van te voren door de uitgever vastgestelde doelgroep van architecten, opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche. Abonnementen zijn aan te vragen. Middels het invullen van uw bedrijfsgegevens krijgt u automatisch met ingang van de volgende uitgave uw Roofs in de bus. Alle uitgaven van Roofs vindt u op www.roofs.nl

Indien u geïnteresseerd bent om Roofs als advertentiemedium in 2020 te gebruiken, klik dan hier voor onze Mediatarieven 2020 (pdf).

 
Uitgever   Palmyra Lindeman
Algemeen Hoofdredacteur   Edwin Fagel
Redactie   Ton Berlee, Chris Geurts, Albert Jan Kerssen, Otto Kettlitz, Marco de Kok, Paul Verkaik, Yvonne Waterman, Theo Wiekeraad.
Vormgeving en opmaak   Sandra Remiëns
Druk   Senefelder Misset Doetinchem
Advertenties   Jan Suijk, tel. 072-5400335, jan@lumail.nl

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam